У Дніпрі по гарячими слідами впіймали вуличного злодія.

Про це повідомляє інформаційний портал "Міст Дніпро".

У Дніпрі на вулиці Мануйловській чоловік підбіг до 51-річної жінки і зірвав з шиї золотий ланцюжок. Потерпіла покликала на допомогу, так як сама була не в змозі наздогнати злочинця.

Очевидці події кинулися за зловмисником і зловили його. На місце події викликали наряд поліції.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Зловмисником виявився 39-річний раніше судимий за грабіж місцевий житель. Його доставили в Амур-Нижньодніпровське відділення поліції. Викрадений ланцюжок повернули власниці.

За скоєний злочин йому загрожує позбавлення волі на строк до 4-х років.

Нагадаємо, що в суботу 22 червня в Києві група підлітків напала на безхатченка. Чоловіка катували і жорстоко побили, а згодом виклали відео в інтернет.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua" , у четвер 20 червня у поліцію надійшов виклик про те, що на пляжі "Отрада" в районі канатної дороги Одеси близько 20 людей влаштували бійку і відкрили стрілянину.

Також портал "Знай.ua" писав, що 15 червня близько 1:00 на лінію "102" у Дніпрі зателефонувала жінка, яка розповіла, що у її чоловіка виник конфлікт з її вітчимом.