У Дніпрі сталася ДТП, в результаті якої постраждали жінка і дитина.

Про це повідомляє інформаційний портал dnepr.info.


Вчора ввечері, 1 липня, на перетині вулиць Казакова та Володі Дубініна зіткнулися легкові автомобілі Kia і Volvo. Через сильний удар друге авто розвернуло і викинуло на газон.


В результаті аварії постраждало 2 людини – жінка, яка перебувала на пасажирському сидінні Volvo і 11-місячна дитина з Kia. Їх госпіталізували.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще


Зараз правоохоронці з'ясовують усі обставини ДТП.

Нагадаємо, що у суботу, 29 червня, в центрі Києва сталася аварія за участю BMW і машини піцерії Mamamia.Водій німецького авто не помітив припаркований навпроти закладу Daewoo Matiz. ДТП сталося близько 4:30 на бульварі Лесі Українки, 32.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua" , в центрі Одеси відбулося незвичайне ДТП. Водій автомобіля "Фольксваген" з київськими номерами не впорався з керуванням, виїхав на тротуар і врізався в молоде дерево.

Також портал "Знай.ua" писав, що 25 червня у Львові небайдужий львів'янин допоміг патрульним наздогнати п'яного водія скутера.