В Дніпрі одразу на двох мостах утворилися затори.

Про це повідомляє hyevuy_dnepr.

У вівторок, 2 липня з самого ранку жителі Дніпра застрягли в пробках відразу на двох мостах – на Новому (Центральному) і Кайдакском.

Дніпряни стали публікувати в соціальних мережах ролики з місця подій, на яких видно, що проїхати у вищевказаних місцях досить важко.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Варто відзначити, що зараз на Кайдакском і Новому мостах ведуться ремонтні роботи. Тому водіям варто заздалегідь планувати свій маршрут.

Як повідомляв портал Знай.uа в Дніпрі зараз ремонтують Новий міст через це часто перекривали одну з частин споруди, що призводило до утворення пробок.

Також Знай.uа писав про те, що грошей, які витратили на будівництво пішохідно-велосипедного “мосту Кличко” у центрі Києва, вистачило б на прочистку 40км. зливостоків і двох тисяч колодязів.

Нагадаємо, що великі пробки паралізували рух на деяких магістралях Києва через ремонт шляхопроводу на перетині проспектів Комарова та Леся Курбаса.