Зараз різнобарв'я імен вражає. Звичайно, що батьки хочуть назвати свою дитину по-особливому, саме тому серед звичних і традиційних імен можна побачити і екзотичні. У Дніпрі також є багато цікавих і незвичних імен.

Про це повідомляє інформаційний портал 056.ua.

Раніше батьки воліли давати своїм дітям звичні і можна сказати традиційні імена для України. Проте зараз вони теж залишаються популярними та актуальними.

Для хлопчиків це: Олександр, Артем, Богдан, Дмитро, Єгор, Іван, Максим, Марк, Матвій, Михайло. А для дівчаток: Аліса, Анастасія, Анна, Вероніка, Єва, Кіра, Марія, Мілана, Софія, Поліна.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Але деякі батьки вважають за краще називати своїх дітей більш оригінальними іменами. Так, у Дніпропетровській області зареєстровано хлопчики Аліосман, Арей, Арчибальдо, Даромир, Євграф, Зорик, Ілон, Мечислав, Ной, Рон.

Крім того, в регіоні проживають дівчатка з іменами Алиана, Арья, Вусаля, Лісанна, Мірангеліна, Олімпія, Патриція, Урсула, Флоренція, Цвітана.

Нагадаємо, що в німецькій клініці після 27 років коми прийшла в себе Муніра Абдулла з ОАЕ. У 1991 жінка потрапила в автомобільну аварію, в якій отримала травму голови.

Як повідомляв "Знай.ua" , популярний український ресторатор та телеведучий Микола Тищенко влаштував неймовірне свято для своєї коханої дружини Алли Барановської.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" , у Моз похвалилися списком безкоштовних ліків