У Дніпрі чоловік погрожував жінці пістолетом при малолітній дитині.

Про це повідомляє інформаційний портал "Дніпровська панорама",

У вівторок, 2 липня, близько 21 години на лінію 102 зателефонувала молода жінка і повідомила, що їй загрожує пістолетом колишній співмешканець.


На місце прибув наряд поліцейських. До них вийшла бабуся і розповіла, що чоловік перебуває у будинку і погрожує фізичною розправою, при цьому він озброєний.

Правоохоронці з'ясували, що 27-річний громадянин вже неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за вчинення домашнього насильства.

Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події вилучила зброю у чоловіка і доставила затриманого в Дніпровське відділення поліції для з'ясування всіх обставин події.

Нагадаємо, що Горе-мати інсценувала викрадення немовляти: на його порятунок поліція і волонтери кинули всі сили.

Також "Знай.ua" писав, що Чергова горе-мати шокувала бездушністю, дитина знаходиться в лікарні.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нещодавно "Знай.ua" повідомляв, що Горе-мати залишила роздягнену дівчинку на вокзалі 7-ми річного дитину госпіталізували а її мати оштрафували.