Літо, в самому розпалі сезон відпусток і канікул, так що саме час почати активний відпочинок. Сидіти вдома в таку погоду — справжній злочин, а тому швидше дзвоніть друзям і вирушайте на пікнік.

Для цього не обов'язково орендувати місце на спеціальних місцях на турбазах. Адже в Дніпрі є безліч місць, де ви можете розслабитися, подихати свіжим повітрям і насолодитися красивою природою, поїдаючи шашлики, овочі і бутерброди.


КАР'ЄР НА ЖИТЛОВОМУ МАСИВІ ЧЕРВОНИЙ КАМІНЬ

Цей кар'єр знаходиться на житловому масиві Червоний Камінь. Тут можна відпочити від міської суєти і вдосталь насолодитися красивими пейзажами.

КОСА НА ЖИТЛОВОМУ МАСИВІ ЧЕРВОНИЙ КАМІНЬ

Це місце ідеально підійде для відпочинку в колі близьких і рідних людей. Адже тут можна сховатися від гудіння проїжджаючих машин і насолодитися свіжим повітрям.

КОСА НА ЖИТЛОВОМУ МАСИВІ ПЕРЕМОГА

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Тут не менш мальовничо ніж на Червоному Камені. Тут також можна вдосталь насолодитися природою та провести час далеко від буденної суєти мегаполісу.

ЛІС НА ЖИТЛОВОМУ МАСИВІ ФРУНЗЕНСЬКИЙ

У лісі на Фрунзенському панує чарівна атмосфера: поляна усипана кульбабами, а на березі водойми розкинулися хвойні та листяні дерева. Достаток рослин тут просто вражає.

МОЛОДІЖНИЙ ПАРК "НОВОКОДАКСКИЙ" 

Цей парк може нагадувати ліс, бо він величезний і має багато рослинності. Багато жителів району проводять тут час у колі друзів, спілкуються з природою і займаються спортом.

Нагадаємо, що у Дніпрі місцеві жителі відзначили День Конституції України.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua" , у Києві є безліч місць, де від спеки і спеки можна сховатися в тіні дерев або охолодитись у басейні.

Також портал "Знай.ua" писав, що Євробачення 2020 буде проходити в Нідерландах. Організатори розповіли, коли може початися конкурс і назвали головні події за датами.