У Дніпрі в одному з кіосків з шаурмою оселилися щури.

Про це повідомляє інформаційний портал "Відкритий".

Навпроти Нагірного ринку, в кіоску з шаурмою, оселилися щури. Очевидець цього інциденту дніпрянка Дарина розповіла, що стояла на зупинці і раптом почула якісь звуки з кіоску з шаурмою.

З цікавості дівчина вирішила підійти і подивитися, що ж видає звук. Вона була вражена, коли побачила, як щури спокійно курсують від пакета зі сміттям до холодильника.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Щури окупували територію закладу швидкого харчування. Сміх-сміхом, але це може погано закінчитися. Я знаю, що в цьому кіоску часто купують шаурму студенти, так як поруч знаходиться кілька гуртожитків. Турбуюся, що хтось потрапить в лікарню після такого перекусу", — розповідає очевидець інциденту Дарина.

Нагадаємо, що в інтернеті досить активно набирає перегляди веселе відео, на якому пес породи пітбуль намагається зробити кілька справ одночасно.

Як повідомляв Знай.ua , місцевого літнього фермера вбила найбільша нелетющая птах.

Також портал Знай.ua писав, жителі Дніпра про міських "делікатеси" можуть складати легенди, адже майже кожен житель міста приносив додому продукти з "сюрпризом"