5 липня у мережі з'явилося відео одного з найбезбашених вчинків, які здійснювали в Дніпрі заради кохання за останній час.

Про це повідомляє портал "Информатор".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Кохання — неймовірна штука, воно змушує змінюватися, ставати краще і бачити прекрасне в усьому. Воно діє на людину крутіше будь-яких наркотиків і алкоголю, не дарма велика частина музичних і літературних творів написані саме про нього - про кохання.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

В Днепре парень сделал девушке предложение прямо на Новом мосту

5 июля в сети появилось видео, наверное, одного из наиболее безбашенных поступков, которые совершали в Днепре ради любви за последнее время.

Geplaatst door Информатор op Vrijdag 5 juli 2019

На відео видно, як молодий чоловік зупинив машину посеред проїжджої частини на Новому мосту, щоб зробити своїй дівчині пропозицію руки і серця. В цей час на пішохідній доріжці стояли друзі хлопця з плакатом "Виходь за мене".

Судячи по емоціям дівчини, її відповідь була позитивною. В результаті, на мосту зародилася не тільки нова затора, але і нова сім'я.

Нагадаємо, що Тетяна Беспальченко розповіла, як проходила церемонія розпису в СІЗО "Лефортово". Наречена була в білому платті, з букетом квітів - все як треба, але за гратами.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на початку червня у Львівському міському Рагсі Соломія Гуменюк і Михайло Лебединець одружилися у костюмах динозаврів.

Також портал "Знай.uа" писав, що 15 днів поранений військовослужбовець Олександр Беспалов провів у реанімації після травми, з них 11 днів він був у комі. Закоханих розпишуть прямо у відділенні реанімації.