6 липня на вулиці Барикадній у барів "Дах" і "Четверги" комунальники вилучили обладнання через те, що мешканці сусідніх будинків часто скаржилися на шум.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Близько 23:00, на місце приїхали представники КП "Благоустрій міста", "муніципали" та патрульні.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"На дані закладу надходило багато скарг. Вилучили електронну апаратуру. Перший протокол ми вже склали на них у червні. У власників був місяць на те, щоб виправити ситуацію. Для того щоб конфіскувати техніку, потрібно всього два таких протоколу протягом року. Ми приїхали в найближчий від закладів житловий двір разом з обласним лабораторним центром, який має право вимірювати шум. Зафіксували порушення, після чого склали адмінматеріал і вивезли техніку", — розповів представник інспекції з питань благоустрою Руслан Штаний.

Вся вилучена техніка помістилася до "ГАЗелі". Варто відзначити, що відвідувачі закладів не очікували такого повороту подій і до останнього не хотіли йти. Тепер, на час розглядів, техніка знаходиться в Шевченківському райвідділі. В кінцевому підсумку суд визначить її подальшу долю.

Інцидент прокоментував на своїй сторінці мер Борис Філатов.

"Коротше, тільки що конфіскували в барі "Дах" музончик. Саме на цю шушарню найбільше скаржилися люди. Не допоможе "Даху" ніяка "дах", якщо вже я в них вчепився. Шановні підприємці (і нешановні теж), не будіть лихо, поки воно тихо. Дайте людям спати. Інакше я не дам вам життя", — написав мер Дніпра.

Нагадаємо, що у Києві закрили елітне підпільне казино, яке розташувалося в торгово-офісному центрі на вулиці Велика Васильківська.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", чоловік вирішив у Дніпропетровській області незаконно організувати гральні заклади і ввів там новітні технології, щоб бізнес краще розвивався.

Також портал "Знай.uа" писав, що співробітники Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції викрили у столиці домашню нарколабораторію.