Двоє хлопців вирішили заробити, знявши смертельне відео. Відео, де вони б'ють нещасного і скидають в річку можна подивитися тут.

Усі були впевнені, що хлопці за такий нещадний вчинок отримали потрібне покарання, але на жаль. Як тільки ЗМІ перестали шуміти, адвокати поклопоталися, повирішували справи швидко і домоглися великих поблажок.

Як повідомляють запорізькі журналісти, суд випустив із СІЗО вбивць.

У червні всі матеріали звинувачення були передані в один із райсудів Дніпра. Але вже на підготовчому судовому засіданні було озвучено досить незвичайний вердикт: «обвинувачені позитивно характеризуються за місцем проживання», таким чином їх дуже швидко відпустили на домашній арешт, адже “у камері слідчого ізолятора сидіти неприємно: влітку жарко, взимку — холодно, а харчування залишає бажати кращого”. Так само хлопці не отримали електронні браслети для обвинувачених в особливо тяжкому злочині. Загалом, їх дії не обмежені.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Через час, 4 липня, вже в Кіровському районному суді міста Дніпра винесли не менш цікаве рішення 23 і 26-річним вбивцям із Дніпра: їх так само легко відпустили, адже «підозрювані позитивно характеризуються за місцем проживання». Про це повідомив Олександр Багаурі, адвокат, що представляє інтереси сім'ї загиблого.

Нагадаємо, в Харківської області помер герой АТО Денис Близнюк.

Як повідомляв Знай.ua, вчора, 7 липня, повернувшись додому, жінка знайшла тіло своєї матері на терасі квартири.

Також Знай.ua писав, що відомий російський актор Стас Садальський розповів про інцидент, який стався на похороні його колеги Нонни Мордюкової.