У Дніпрі орудувала банда злодіїв, які обносили квартири в різних районах міста.

Про це повідомляє Інформатор.

П'ять громадян Грузії підозрюються у скоєнні близько 10 квартирних крадіжок у Дніпрі. Правоохоронці встановили, що іноземці ніде не працювали, при цьому двоє з них раніше вже були під слідством за скоєння подібних злочинів.

3-го липня, після скоєння чергової крадіжки в Шевченківському районі, чоловіків затримали співробітники карного розшуку Дніпровського відділу поліції. Їм вручили письмове повідомлення про підозру у вчиненні кримінального злочину за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Їм обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою протягом 60 діб.

Нагадуємо, що вчора у Києві затримали особи, які можуть бути причетні до хвилі повідомлень про замінування в Харкові.

Раніше портал “Знай.uа” розповідав про те, що один із затриманих розповів, що вони до мінувань не причетні.

Також “Знай.uа” розповідав про те, що в Чугуєві затримали злодюжку, який пограбував квартиру сусідки, прикриваючись благородними мотивами.