У Дніпрі поїзд збив чоловіка, через отримані травми пішохід помер на місці.

Про це повідомляє Інформатор.

У вівторок, 9 липня, близько 16:50 на платформі "184 кілометр" потяг збив літнього чоловіка. 50-річний чоловік переходив колію у недозволеному місці. Машиніст поїзда, помітивши пішохода, подавав йому світлові і звукові сигнали, проте той не відреагував.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

На місце події викликали бригаду швидкої допомоги, але медикам довелося лише констатувати смерть. Наразі деталі події з'ясовують правоохоронці.

Нагадаємо, що у Києві у вівторок, 14 травня, сталася страшна трагедія на залізниці. Посеред шляхів знайшли бездиханне тіло чоловіка. Як стало відомо, киянина електричка збила.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua" , у вівторок, 30 квітня, у Київському метрополітені на станції метро "Золоті ворота" з платформи прямо на рейки впав пасажир.

Також портал "Знай.ua" писав, що у понеділок, 11 березня, на Центральному залізничному вокзалі «Київ-Пасажирський» сталося нещастя.