Відомий український музикант та політик Святослав Вакарчук побував у Дніпрі.

Про це повідомляє інформаційний портал Інформатор.

Безліч дніпрян прийшли подивитися на свого улюбленого виконавця із завмиранням серця чекали, коли розпочнеться виступ "Океану Ельзи".


Спочатку дійство йшло за розкладом: рух транспорту по набережній огородили та встановили сцену. За розкладом концерт мав початися о 20:30, проте, навіть о 21:20 концерт так і не розпочався.

Фестивальний причал у Дніпрі був повністю заповнений, люди з нетерпінням чекали виходу на сцену свого улюбленого виконавця, проте концерт почався тільки о 21:40 і тривав майже годину.


Гурт порадував публіку своїми відомими хітами. Дніпряни підспівували всім пісням гурту, і не хотіли відпускати улюблених виконавців. В кінці шанувальники попросили "Океан Ельзи" виступити на біс.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, Вакарчук розповів про долю Донбасу, Томос і третій Майдан: "В головах людей".

Як повідомляв портал Знай.ua, прихильники партії Вакарчука оточили телеканал.

Також Знай.ua писав про те, що Вакарчук вперше показав свою кохану. Українці не стримували емоцій.