12 липня президент України Володимир Зеленський з робочим візитом відвідає Дніпро. Які об'єкти збирається відвідати грант поки що невідомо. Очікується, що Володимир Зеленський відвідає Дніпропетровську облдержадміністрацію і, можливо, представить нового губернатора.

Про це повідомляє Інформатор.

Також попередньо відомо, що Володимир Зеленський планує проінспектувати Новий міст і здійснити візит в аеропорт. Також найімовірніше, що президент вирушить і в своє рідне місто — Кривий Ріг.


Поліція Дніпра повідомила, що не планує надовго перекривати дороги через приїзд президента, однак ситуативні перекриття можливі. В цілому приїзд президента не позначиться на городян.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще


Комунальники Дніпра готували місто до приїзду гаранта. Вони вночі ретельно мили дорогу, а місцями наносили свіжу розмітку.

Нагадаємо, що Дніпропетровщину відвідає президент України Володимир Зеленський. У п'ятницю, 12 липня Дніпропетровщину з робочим візитом відвідає президент Володимир Зеленський.

Як повідомляв портал Знай.ua Зеленський готує IT - революцію в Україні

Також Знай.ua писав, чим запам'ятався парламент VIII скликання.