Президент України Володимир Зеленський зустрівся з головним рабином Дніпра Шмуелем Камінецьким і главою МВС Ізраїлю Ар'є Дері.

Про це повідомляє прес-служба єврейської громади Дніпра.


Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з Міністром внутрішніх справ Ізраїлю Ар'є Дері, після підписання українсько-ізраїльської угоди про полегшення перетину кордону громадянами обох держав.


У зустрічі також брали участь: голова Ради рабинів України, Головний рабин Дніпра і регіону Шмуель Камінецький; Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков; Посол держави Ізраїль в Україні Джоель Ліон та інші офіційні особи.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще


Як повідомили в прес-службі зустріч пройшла в теплій дружній атмосфері. Обговорено низку актуальних питань, що становлять взаємний інтерес.

Нагадаємо, Зеленський скасував парад на День Незалежності.

Як повідомляв портал Знай.ua українці відповіли, чого чекають від президента Зеленського.

Також Знай.ua писав, Зеленський передбачив статус російської мови на Донбасі.