У п'ятницю, 12 липня в рамках робочої поїздки в Дніпро приїхав президент України Володимир Зеленський. Гарант вже провів інспекцію деяких інфраструктурних об'єктів, тепер же вирішив поспілкуватися з дніпрянами на Катеринославському бульварі.

Про це повідомляє інформаційний портал "056".

На Катеринославському бульварі в центрі міста гаранта вже чекали містяни, які тут же почали звертатися до Зеленського з різними питаннями, пропозиціями та проханнями про допомогу.


Дніпровські активісти поскаржилися президенту на "Муніципальну варту", яка, за їх словами, здійснила напад на їх машину. Це відбулося після конфлікту з спилом дерев на вулиці Короленка.

Дніпровські бабусі поскаржилися президенту Зеленському на комунальні проблеми, молодь просила зробити селфи.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще


В кінці зустрічі з президентом дніпряни в один голос закричали : "ми вибрали кращого президента" і "спасибі, ми в вас віримо".

Нагадаємо, Євросоюз вимагає у депутатів прийняти закон Зеленського.

Раніше Знай.ua повідомляв, украинские силовики допитують головного свідка і співучасника трагедії МН17.

Також Знай.ua писав, Зеленському запропонували змінити ВСУ за прикладом Ізраїлю.