12 липня, близько 12:10, у Дніпрі чоловік сів у маршрутку № 91, після чого до нього пристав інший пасажир і почав його бити.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як з'ясувалося, водій маршрутки зупинився біля ТРЦ "Дафі", і нападник просто викинув чоловіка з маршрутки.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

В результаті бійки і падіння на узбіччя у постраждалого чоловіка черепно-мозкова травма і струс мозку.

Сім'я шукає очевидців події, щоб через співробітників поліції відновити справедливість.

(095) 417-34-31 — Наталя, дружина потерпілого.

Нагадаємо, що у маршрутці № 322, яка їздить з Києва в Бровари, пасажир накинувся на жінку та побив її. За словами очевидців, за потерпілу ніхто не заступився.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Херсоні стався жахливий інцидент. Так, пасажир маршрутки №49 почав вести себе неадекватно і пофарбував салон маршрутки своєю кров'ю. Пасажир порізав собі артерію на нозі і був госпіталізований.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Дніпропетровську пасажир маршрутного таксі №21 почав бити водія за кермом. Що стало причиною побиття водія, не відомо. Але найстрашніше, інцидент стався під час руху.