В Україні, як і в самому Дніпрі кількість ДТП з потерпілими не зменшується. Як правило, причина таких ДТП — алкоголь. Але не тільки алкоголь може призвести до аварії, ваш фізичний стан також відіграє важливу роль.

Про це повідомляє інформаційний портал "НМ".

Тепер, згідно з новим указом, водії, хворі на сколіоз, гіпертонію або геморой не зможуть водити автомобіль. Також це стосується і тих у кого є проблеми зі слухом, серцем, судинами і слезовими мішками.

У випадках з особливо серйозними хворобами, наприклад, проблеми з серцем, проходити медогляд доведеться щорічно, а рішення про видачу прав буде прийматися в окремому порядку.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Ті хто тільки отримав права зобов'язані проходить медогляд кожні десять років. Такі розпорядження увійдуть в силу в 2020 році.

Нагадаємо, що поблизу терміналу D в аеропорту Бориспіль під Києвом з'явилася сверхдорогая парковка, про суму оплати за яку клієнти дізнаються вже після користування послугою.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua" , в Україні ввели обов'язкову вимогу для парковок - обладнати зарядками для електрокарів мінімум 5% машиномісць.

Також портал "Знай.ua" писав, що у неділю, 23 червня, водій автомобіля "Renault", з номером ВС 2341 НЕ, невдало припаркувавши авто, заблокував рух трамваїв.