На Дніпровських дорогах з'явився автомобіль з нацистською символікою.

Про це повідомляє інформаційний портал "Дніпровська панорама".

У Дніпрі з'явився автомобіль з символікою, яку використовували у нацистській Німеччині. Його помітили на одній з доріг міста. Про це повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі дніпрянин Едуард Долинський.


"У Дніпрі засікли реальний нац-мобіль з повним нац-тюнінгом: він прикрашений нацистським символом "вольфсангель", нацистським орлом і має держномер "14-88" — символ неонацистів", - написав чоловік.

Кому належить автомобіль з нацистською символікою — невідомо.

Нагадаємо, що в Україні, як і в самому Дніпрі кількість ДТП з потерпілими не зменшується. Як правило, причина таких ДТП — алкоголь.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua" , в Україні ввели обов'язкову вимогу для парковок - обладнати зарядками для електрокарів мінімум 5% машиномісць.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що у неділю, 23 червня, водій автомобіля "Renault", з номером ВС 2341 НЕ, невдало припаркувавши авто, заблокував рух трамваїв.