У Дніпрі на два місяці планують повністю перекрити Новий міст. Таке рішення мер міста Борис Філатов прийняв після візиту в Дніпро президента України Володимира Зеленського. Тоді він уклав з Гарантом парі, що піде у відставку, якщо не закінчиться ремонт мосту до 14 вересня.

Про повне перекриття мосту на два місяці Борис Філатов попередив містян на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Рух по мосту обмежать у ніч з 17 на 18 липня - рівно опівночі.

"Ви ж всі, включаючи Володимира Олександровича, хотіли швидше, правда? Доведеться потерпіти. Ніхто не обіцяв, що буде легко", — пише Борис Філатов.

Через тимчасове перекриття деякі міські маршрути змінять шлях прямування:

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, що президент Зеленський і мер Дніпра Філатов уклали парі.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua" , влада Дніпра почали активну боротьбу з ямами на дорогах. Але з-за цього доведеться перекрити деякі дороги і можуть утворитися затори.

Також портал "Знай.ua" писав, що на дорозі в Приморському районі Одеси утворився черговий провал.