На Дніпропетровщині чоловік в'їхав в озеро на машині.

Про це повідомляє Інформатор.

У понеділок, 15 липня, о 17:40 на лінію "101" надійшов дзвінок від мешканців села Кушнарівка, вони повідомили, що 65-річний чоловік припаркувався в озері.


Як з'ясували правоохоронці, чоловік відпочивав на озері та заїхав у водойму на автомобілі, після чого пішов купатись та зник. Співробітники ДСНС обстежили берегову смугу, тіло не виявили.

Працівники комунального підприємства "Аварійно-рятувальна водолазна служба на воді" знайшли тіло зниклого на глибині 6 метрів, в 10 метрах від берега.


Зараз тіло потонулого чоловіка направлено на СМЕ.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що львів'янину заборонили спілкуватися з донькою через насильство.

Як повідомляв портал "Знай.uа" , 57-річний депутат Кодимського міської ради Микола Мей загинув 19 червня. Він потонув у ставку.

Також "Знай.uа" писав, для громадян, надзвичайна подія сталася в звичайному критому басейні і ледь не завершилася трагедією.