У Дніпрі вже кілька днів шукають чоловіка, який сів в електричку і не доїхав до місця призначення.

Про це повідомляє Інформатор.

З 14 липня у Дніпрі шукають безвісти зниклого Ступакова Сергія Валентиновича. Чоловік просто вийшов з будинку, сів у електричку Лозова — Дніпро, але так і не доїхав до місця призначення.

Сестра зниклого чоловіка розповіла, що він точно не повідомляв нікому куди має намір відправиться. Зараз його телефон відключений, а де він і з ким — ніхто не знає.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

14 липня сестра чоловіка подала заяву в поліцію.

Якщо раптом ви знаєте що-небудь про місцезнаходження чоловіка, випадково побачили його в натовпі або десь в місті — відразу ж телефонуйте на "102" або за телефоном (095) 241-05-84 — сестра Наталя.

Нагадаємо, з Дніпра виловили тіло молодого хлопця.За попередньою інформацією, чоловік пішов купатися трохи далі від місця скупчення людей. У якийсь момент відпочиваючі помітили, що той довго не випливає.

Як повідомляв Знай. ua, у трагедії з 9-річним Захаром Черевко в Києві замішаний рідна людина.

Також Знай. ua писав, що спливли моторошні подробиці загибелі дитини в аквапарку.