В Дніпрі кілька компаній претендують на одну будівлю, звинувачуючи один одного в захопленні.

Про це повідомляє інформаційний портал "Верховенство права".

У Дніпрі невідомі особи проникли в будівлю по вулиці Європейська, 20А заблокували входи і не пускали туди представників справжніх власників будівлі.

Цю будівлю у центрі Дніпра кілька разів переписували на різні фірми. На цей раз будівля переписали на фірму з Сум.


Постраждала сторона викликала поліцію, адже загарбники могли вибити двері і зіпсувати майно. На місце прибули і начальник районного відділу поліції й начальник слідчого відділу, слідчо-оперативна група і навіть поліцейський спецназ.

Ця будівля має дуже багату історію. У 2006 році тодішній власник будівлі Юрій Сигалов взяв в ВАТ "Кредитпромбанк" кредит 759 000 євро до 2011 року і заклав в іпотеку нерухомість за адресою вул. Європейська, 20А в комплексі багатофункціонального призначення. В подальшому права власності перейшли до ТОВ ФК "Дніпрофінансгруп". Потім суд ухвалив рішення на користь"Ріелтіс Груп".

Власники будівлі з'ясували, що держреєстратор комунального підприємства "Юридична реєстрація нерухомості та бізнесу" Іван Семенуха перереєстрував фірму спочатку на якогось жителя міста Суми Віталія Козенко, і в той же день ця людина передає в статутний фонд компанії з Сум ТОВ "Велтон Юніті" нерухомість за адресою Європейська-20-А. При цьому один з власників будівлі Михайло Каплан стверджує, що ніколи не мав ніяких правових та ділових відносин з цією компанією і не знає, хто ці люди.

Власник будинку звернувся в поліцію. Зараз з'ясовуються всі деталі справи.

Нагадаємо, в Києві замінували найбільші мережі супермаркетів рятувальників, медиків і поліцію підняли на ноги. Правоохоронці провели ретельну перевірку будівлі Центрального залізничного вокзалу та прилеглої до нього території. Під час цього евакуювали 1300 осіб.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше портал Знай.ua писав, що Кривому Розі замінували будинок батьків Зеленського, і ще 15 об'єктів

Портал Знай.ua також інформував, що Верховної Ради замінована