У Дніпровському АТБ сталася НП.

Про це повідомляє інформаційний портал "Наше місто".

У Дніпрі в супермаркеті АТБ за адресою вул. Калнишевського, 34-а як стверджують батьки, стіл для упаковки продуктів зламав руку 3-річній дитині.

Адміністрація магазину стверджує зворотне. Але все ж від допомоги постраждалій дитині не відмовляються.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також в адміністрації супермаркету зазначили, що зараз проводять ретельне службове розслідування. З'ясовуємо всі обставини інциденту. Згідно нашої документації, цей стіл не повинен фіксуватися до підлоги. Він мобільний, тому немає ніякого сенсу в його кріплення.

Також адміністрація АТБ зазначає, що на відео з камер відеоспостереження чітко видно, що стіл не впав сам. Поки мати дитини розплачувалася на касі за продукти, дитина вирішив залізти на стіл внаслідок чого він впав на хлопчика. До дитині відразу ж підбіг охоронець: підняв стіл, допоміг хлопчику піднятися. Тоді його мама просто забрала дитину і пішла не пред'являючи жодних претензій.

На наступний день батько дитини Олег Сметанін написав про подію в соціальній мережі. Він зазначив, що керівництво магазину порушило всі норми, і що всі стелажі, які знаходяться на території супермаркету, повинні бути зафіксовані, нерухомі. Якщо б керівництво АТБ було більш відповідальним, то дитина б не постраждав.

"Зі мною вже зв'язалися представники цієї мережі супермаркетів. Зустріч призначена на сьогодні. Після бесіди вже буде зрозуміло, чи буду я писати заяву в поліцію. Або ми знайдемо якийсь компроміс. У будь-якому випадку, відступати я не збираюся", - написав батько дитини

Компанія АТБ не бачить своєї провини в тому, що трапилося, але готова надати допомогу дитині і можливо, компенсувати його лікування. Все залежить від того, чи підуть батьки на компроміс.

Нагадуємо, що минулого тижня стався конфлікт між охоронцями одного з супермаркетів Харкова і покупцем.

Раніше портал “Знай.uf” повідомляв про те, що у Харкові затримали експедитора одного із супермаркетів, який намагався вкрасти упаковку цукерок.

Також “Знай.ua” повідомляв про те, що охорона одного з харківських супермаркетів викрила чоловіка, який довгий час крав з магазину ковбасу.