Сьогодні, 18 липня, біля ТРЦ "МІСТ-Сіті" збили жінку похилого віку. З місця події її забрала швидка допомога.

Про це розповідає портал "informator".

Згідно з інформацією, маршрутне таксі №136а рухалося з Харківською на вулицю Глінки. Водій стверджує, що їхав на "зелений", коли з нізвідки на дорогу вибігла жінка. Водій автотранспорту всіма силами намагався уникнути аварії, однак помітив її занадто пізно.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

На допомогу жінці відразу прийшли випадкові перехожі. Вони ж і викликали правоохоронців та швидку допомогу. Які саме травми отримала жінка — невідомо. Її відвезли в лікарню ще до приїзду наряду поліції. Маршрутка стоїть посеред проїжджої частини, зайнята смуга в бік "Нового центру".

Нагадаємо, що двох одеситів, які відзначали день народження, обпоїли і пограбували у Грецькому парку.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що людство вимре через 30 років, вчені стривожили світ страшним прогнозом

Також портал "Знай.ua" повідомив, що в Одесі жителів позбавили доступу до моря - як стало відомо, всі проходи перекриті.