У Дніпрі виборців підкуповують солоденьким.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав екс-народний депутат Андрій Денисенко.

У Дніпрі на житловому масиві Тополя-2 на вулиці Тополиній перед виборчою дільницею (округ №26), що розташована у школі №53 роздають печиво.

Біля намету, який розташований біля школи зібралося багато охочих придбати печиво за ціною в 5 копійок. Аналогічна палатка була помічена перед школою №78.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"І ніякої реакції спостерігачів і поліції", – пише Денисенко.

Нагадаємо, Притула розповів про конфлікт з мамою після посту в Facebook. Не дивлячись на те, що Сергію вже 38 років, він досі страждає від нагоняев від мами. Це з'ясувалося після одного з питань, на які він відповідав.

Як повідомляв портал Знай.ua , Зєленський терміново скликає силовиків.

Також портал Знай.ua писав, Разумков з команди Зеленського терміново звернувся до українців перед виборами в Раду.За добу до дня тиші, кандидати, які страждають політичної передвиборчої непорядністю, розгорнули цілу атаку на мажоритарників від партії Володимира Зеленського "Слуга народу".