Оприлюднені останні результати ЦВК щодо парламентських виборів по Дніпропетровській області.

Про це повідомляє інформаційний портал Рoliteka.

Передвиборча гонка закінчилася, тепер в Україні активно підраховують голоси виборців. Вже опрацьовано 99,94% голосів.

Найбільшу підтримку на Дніпропетровщині отримала президентська партія "Слуга народу", за них проголосували 56,69% жителів області, а це становить 713 982 голосів.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

На другому місці "Опозиційна платформа – "За життя". На виборчих дільницях в області її підтримали 15,17% (191 086 голосів).

Третє місце посіла "Батьківщина набрала 4,70 % (59 267 голоси). На четвертому місці політична партія екс-президента "Європейська Солідарність" їх підтримали 4,64 % жителів області (58 528 голосів).

І найменшу кількість голосів набрав "Опозиційний блок", який за підсумками виборів не проходить в Раду. За нього проголосувало 4,62 % виборців, що становить 58 223 голосів.

"Голос" Святослава Вакарчука посів лише восьме місце серед жителів Дніпропетровщини. За них проголосувало 2,22 % виборців (28 008 голоси).

Явка на позачергових парламентських виборах у Дніпропетровській області склала трохи більше 51%.

Нагадаємо, що новим спікером Верховної Ради може стати лідер партії "Слуга народу" Дмитро Разумков.

Як повідомляв портал Знай.uа , Ляшко напоровся на свої ж вила після скандалу з Зеленським: Богуцька розповіла, що чекає на "трьох процентних радикалів".

Також портал Знай.uа писав, що Тищенко, Скічко, Дубинський і інші: повний список зірок, які потрапили в Раду від "Слуги народу" Зеленського.