У Дніпрі будівництво нового аеропорту зрушилося з мертвої точки.

Про це повідомляє інформаційний портал "Дніпровська панорама".

ГК "Фінансування інфраструктурних проектів" оголосила тендер на розробку документації на будівництво аеродромного комплексу в міжнародному аеропорту Дніпра. Заявлена в тендері вартість понад 56 млн. гривень.


Проектом передбачається нове будівництво аеродромного комплексу з доведенням його параметрів до рівня забезпечення експлуатації повітряних суден класу "С". А також подовження злітної смуги для забезпечення експлуатації повітряних суден класу "D" ("Е").

Також проектом передбачається будівництво нової злітно-посадкової смуги і нових руліжних доріжок, перону з урахуванням класу прийнятих суден, встановлення сучасного аеродромного обладнання.

Результати розробки документації на будівництво аеродромного комплексу повинні надати на розгляд, щоб вибрати найбільш доцільний і економічний варіант.

Нагадаємо, Wizz Air раптово скасувала десятки рейсів з Києва: ніхто нікуди не летить.

Як повідомляв портал Знай.ua МАУ пересаджує пасажирів з літаків на автобуси.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також портал Знай.ua писав, що ще одна авіакомпанія буде регулярно літати у Туреччину зі Львова.