Мешканка Дніпра на ім’я Ася Малкович на своїй сторінці в Instagram написала про те, що вона укладає незвичайне парі щодо Нового мосту, повідомляє видання “Інформатор”.

Таким чином дівчина хоче підтримати обіцянку мера Дніпра Бориса Філатова, який уклав парі з Президентом Володимиром Зеленським щодо того, що реконструкцію Нового мосту буде завершено вчасно — до 14 вересня. На це парі навіть приймають ставки у букмекерських конторах.

Якщо Філатов виконає свою обіцянку, Ася Малкович обіцяє вийти на відремонтований Новий міст та роздягнутись.

Нагадуємо, що попри заборону на в’їзд на Новий міст, ним продовжують активно їздити велосипедисти, а інколи — навіть автомобілісти.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", влада Дніпра почали активну боротьбу з ямами на дорогах. Але через це доведеться перекрити деякі дороги та можуть утворитися затори.

Також "Знай.ua" писав про те, що на дорозі в Приморському районі Одеси утворився черговий провал.