Співробітників патрульної поліції Дніпра затримали спецпризначенці за те, що вони зупинили автівку, яка належала керівнику Головного управління Нацональної поліції у Дніпропетровській області Віталію Глуховері, повідомляє видання “Страна.ua”.

Зупинений патрульними водій відмовився виконувати їх наказ пред’явити свої документи, почав суперечку, в ході якої пояснив правоохоронцям, що машина належить Глуховері. При цьому, в водія не було оперативного талону, який дозволяє порушувати деякі вимоги Правил дорожнього руху.

Коли йшло з’ясування, несподівано під’їхали бійці загону особливого призначення КОРД, заарештували патрульних та доправили в кабінет до Глуховері. На пояснення, що просто зупинили порушника, не дивлячись, чия то машина, Глуховеря погрожував патрульним тим, що з ними розбереться їхній командир.

Нагадуємо, що у Львові патрульні були змушені доганяти нетверезого водія, який відмовився виконувати їхні накази.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, у пожежі на секретної російському підводному човні загинули не всі. Зараз у госпіталі перебуває п'ятеро моряків.

Також портал Знай.uа писав, що В Одесі, на Адміральському проспекті автомобіль BMW ледь не повторив "подвиг" відомої Зайцевої, яка влаштувала масштабне ДТП із загиблими в Харкові, - вилетів на тротуар і збив людину.