Заступниця директора ДБР Ольга Варченко на своїй сторінці повідомила, що наразі проходять обшуки у відділах національної поліції. Це пов'язано із розслідуванням справи про причетність прокурора місцевої прокуратури Дніпропетровської області до незаконного продажу майна через товарну біржу.

Попередньо на реалізоване майно судом був накладений арешт.

"Прокурор знехтував рішенням суду щодо цього майна, у якому чітко вказано, що арешт має на увазі цілковиту заборону будь-кому розпоряджатися цими посівами у будь-який спосіб до оприлюднення остаточного рішення у кримінальному провадженні. Він особисто уклав угоду купівлі-продажу з фізичною особою і продав заарештовані посіви за 882 тисячі гривень. Що цікаво, арешт на посіви суд наклав за клопотанням цього ж прокурора." - повідомила Ольга Варченко.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Зараз слідчі Центрального апарату ДБР ведуть досудове розслідування за ч. 3 ст. 365 ККУ (Перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу).

Нагадаємо, що з'явилися інформація, що Юлія Тимошенко збирається профінансувати партію "Батьківщина" за допомогою свого кума Даніса Пудрик.

Як повідомляв портал "Знай.ua", одного з заступників керівника обласного управління Держгеокадастру судитимуть за хабар

Також Знай. ua писав, що українців просять не замовчувати факти корупції та нецільового використання державних коштів.