Вчора під вечір на Набережній Перемогу у Дніпрі загорілась квартира в одній з багатоповерхівок, повідомляє портал “Информатор”.

Як повідомляється, коли сталась пожежа, господаря помешкання вдома не було. Займання сталось в одній з кімнат постраждалої квартири. Для гасіння пожежі довелось задіяти шість одиниць спецтехніки.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Причини виникнення пожежі залишаються невідомими. Їх встановленням та з’ясуванням усіх обставин події наразі займаються правоохоронці.

Нагадуємо, що в останній день липня у Дніпрі в трамваї, який слідував маршрутом №9, просто під час руху загорілась силова лінія єлектромережі.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" в Україні оголошено надзвичайний стан пожежної небезпеки. Рятувальники провели навчання в одному з бізнес-центрів Києва, щоб показати людям, як вести себе, якщо виникла пожежа в офісі.

Також “Знай.ua” повідомляв про те, що раніше в Харкові пожежно-рятувальні служби провели навчання, під час яких тренувалися ліквідовувати пожежу в торгово-розважальному центрі.