У Кривому Розі Дніпропетровської області знайомство місцевої мешканки з чоловіком через інтернет мало не стало трагічним, повідомляє видання “Politeka”.

Як повідомляється, зловмисник познайомився в інтернеті з жінкою та вирішив її пограбувати. Підготувався до цього він заздалегідь, взявши пневматичний пістолет та балаклаву. Коли жінка відчинила йому двері, розбійник вдерся до помешкання і почав вимагати віддати йому гроші та цінності, погрожуючи пістолетом. Але чоловіку вдалось забрати лише тонометр та мобільний телефон.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Жінка спробувала вибігти на сходи та покликати на допомогу, але злочинець це помітив та двічі вистрілив у її бік, завдавши легкі тілесні ушкодження.

Наразі Жовтневий районний суд Кривого Рогу обрав розбійнику запобіжний захід у вигляді домашнього арешту в нічний час. Продовжується слідство за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України.

Нагадуємо, що вчора у Дніпрі сталась масштабна автомобільна аварія, яку скоїв нетверезий водій легковика.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua в Україні оголошено надзвичайний стан пожежної небезпеки. Рятувальники провели навчання в одному з бізнес-центрів Києва, щоб показати людям, як вести себе, якщо виникла пожежа в офісі.

Також Знай.ua писав про те, що правоохоронці розшукали водія легковика, який нещодавно в місті Змієві Харківської області на смерть збив інваліда і втік з місця аварії.