Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Хмари, які з'являться у Дніпрі вдень, протримаються недовго, ввечері очікується ясна погода. Опадів у цей день не варто очікувати.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що у вівторок 6 серпня вологість повітря в Дніпрі складе від 39 до 89 %. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 16 до 23 градусів тепла.


Схід сонця у цей день в Дніпрі буде спостерігатися у 05:19, а захід можна побачити у 20:12.

6 серпня вшановується пам'ять священномучеників благовірних князів Бориса та Гліба.

У народі день Бориса і Гліба називали паликопна (гроза палить копиці), тому в поле намагались не виїжджати, за польові роботи не братися.

Погоду дізнатись нашим пращурам допомагали квіти: якщо квіти в'юна щільно закрились, незабаром буде дощ.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що у Дніпрі оголошено штормове попередження

Нагадаємо, що індійський штат Уттар-Прадеш опинився в самому епіцентрі руйнівної негоди, в результаті чого 26 осіб стали жертвами стихії, а ще вісім загинуло.

Як повідомляв портал Знай.ua , бомба вибухнула на німецькому ячменном полі неподалік від міста Альбах. Експерти опублікували знімок кратера.