Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Дніпрі кота на ім'я Семен Парфентійович влаштували на роботу.

Про це повідомляє Інформатор.

Виявляється коти можуть не тільки лежати на дивані і мурчати, вони можуть повноцінно працювати, заробляючи собі на корм.

Так у Дніпрі кота на ім'я Семен Парфентійович влаштували на роботу. І не куди попало, а в історичний музей імені Яворницького.


"Кіт Семен працевлаштувався! Не всім же на диванах лежати! Тепер Сеня буде працювати в Історичному музеї, охороняти фонди від щурів і мишей. Семен отримав паспорт і всі щеплення і допущений до роботи.", — написали у притулку "Вірність".

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, господар похвалився кішкою, що говорить, користувачі мережі почали хреститися.

Як повідомляв портал Знай.ua ворогуючі тварини виявили один до одного справжню любов, це зворушило соцмережі до глибини душі.

Також Знай.ua писав найнезадоволеніший пес у світі по імені Анукі вилікував господиню від важкої хвороби.