Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

3-го серпня у курортному селищі Кирилівка у Запорізькій області стався конфлікт, в якому замішані кілька хлопців з Дніпра. Тоді словесна перепалка переросла в стрілянину і закінчилась смертю перехожого.

Про це повідомляє Інформатор.

Між двома групами відпочиваючих з Дніпропетровської області вранці почалася сварка. Незабаром в хід пішла зброя, випадковий перехожий, який приїхав в Кирилівку зі своєю сім'єю, отримав сильне ножове поранення в груди. Він, хитаючись і хапаючись за бік, виходить з кафе і майже відразу падає на землю.

Ввечері чоловік, який отримав ножове поранення помер у лікарні.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще


Особистості можливих ініціаторів конфлікту поліцейські встановили протягом кількох годин. Хлопців затримали в той же день і на наступний день слідчий суддя Мелітопольського суду обрав для них запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.


Наявність зброї і смерть випадкової людини для суду мабуть не достатньо вагомі аргументи для того, щоб посадити їх.


"На жаль, життя людини сьогодні, враховуючи рішення Мелітопольського суду, нічого не варто. Запобіжний захід для двох затриманих — цілодобовий домашній арешт без засобів контролю, третього, напевно, суд відпустить сьогодні. Суддя прийняв таке рішення убив ну і йди, сиди вдома. Що ж, це його право", — коротко прокоментував ситуацію перший заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, що у Дніпрі 4 червня сталися сутички зі стріляниною, в яких брали участь десятки людей.

Раніше портал "Знай.іа" писав, щу четвер, 20 червня у поліцію надійшов виклик про те, що на пляжі "Отрада" в районі канатної дороги близько 20 людей влаштували бійку і відкрили стрілянину.

Також портал "Знай.іа" повідомив, що кілька молодих дівчат побилися в самому центрі Києва. Це було схоже швидше на розправу або жорстоку бійку.