Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На Дніпропетровщині конфлікт між подружжям закінчився плачевно.

Про це повідомляє інформаційний портал "Вісті Придніпров'я".

Ввечері 61-річний чоловік зустрів на вулиці в селі у Криничанському районі свою цивільну дружину. Незабаром між подружжям виник конфлікт на ґрунті ревнощів.


Жінку образили ревнощі чоловіка і вона некоректно висловлювалась на адресу співмешканця. У відповідь на образу чоловік побив співмешканку палкою. Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла.

Зараз правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні даного кримінального правопорушення.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше портал Знай.ua писав, що на Львівщині знайшли черговий труп. Як стало відомо, жертвою виявився 51-річний чоловік, який проживав на третьому поверсі по вулиці Городоцькій, 215.

Портал Знай.ua повідомив, що у Львові правоохоронці затримали чоловіка за підозрою у вбивстві.

Нагадаємо, що як стало відомо, в Сокальському районі Львівської області був затриманий підозрюваний, який на думку співробітників поліціїміг бути причетний до вбивства жінки.