Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Дніпрі жінка викрала автомобіль і зникла у невідомому напрямку.


Про це повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

34-річна жінка вкрала автомобіль Audi A6. Власник авто повідомив про це на лінію "102". На місце події прибув наряд поліції. Правоохоронці виявили пошкоджений замок на воротах у гараж. Також правоохоронці оглянули місце злочину і прилеглу територію.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Жінку затримали і доставили у відділення поліції Соборного відділу, їй загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна. З собою у неї була рушниця, яку вилучили правоохоронці. Автомобіль віддали власнику.

Автомобіль належить 73-річному чоловікові. Він викликав поліцію, коли виявив пропажу. Дівчину затримали патрульні за їзду з включеною сигналізацією. Власник автомобіля розповів, що 34-річна жінка приїхала до нього як повія і ймовірно знала, як можна викрасти документи і авто.

Нагадуємо, що в кінці липня в столиці озброєний рушницею грабіжник намагався пограбувати магазин ювелірних прикрас, але невдало.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua працівники Кам'янка-Бузького відділу поліції встановили особу зловмисника, який причетний до семи крадіжок з дачних будинків.

Також портал Знай.ua писав, що у Харкові розшукують жінку, яка вкрала мобільний телефон у вагітної пацієнтки однієї з лікарень.