Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На Дніпропетровщині масово гине риба, нею усіяний весь берег.

Про це повідомляє інформаційний портал Рoliteka

Під Кривим Рогом масово гине риба. За словами рибалок, причини загибелі риби поки невідомі. Жахливі знімки зроблені у селі Златоустовка Криворізького району.


У Державній службі України з питань безпеки харчових продуктів та захисту прав споживачів відзначили, що в літній період найчастіше риба гине через нестачу кисню. Кисню витрачається більше, ніж виділяється, тому риба і її кормові організми отруюються. Найчастіше такі явища спостерігаються вночі або в досвітні години.

Також місцеві жителі не виключають, що однією з причин масової загибелі риби може бути змив отрутохімікатів з полів.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, потепління Світового океану збільшило придатні для них ареали, і тепер жалкі активно просуваються на північ (або південь, в залежності від півкулі).

Як повідомляв портал Знай.ua в порту Имизу, в префектурі північного узбережжя Тояма була знайдена заплутана риба, яку називають "oarfish", довжиною майже чотири метри.

Також Знай.ua писав, учені всього світу вже починають бити тривогу і дзвонити в дзвони. Кількість комах зменшується в геометричній прогресії.