Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Дніпрі правоохоронці зловили хлопця, який намагався втекти від страж порядку на чужому автомобілі.

Про це повідомляє Інформатор.

У середу, 8 серпня на Слобожанському проспекті затримали хлопця, який на чужій машині намагався втекти від патрульних.

За словами поліцейських, вони часто під час патрулювання помічали на вулиці Вітчизняній ВАЗ, якиї стояв на одному і тому ж місці. Але в ніч на 8 серпня вони помітили, як він їде назустріч їм без світла. Поліцейські попросили водія зупинитися, але він проігнорував прохання.


Правоохоронцям довелося переслідувати автомобіль по Слобожанського проспекту. Біля повороту на вулицю Калинову ВАЗ раптово заглох — і патрульні затримали водія.

Водієм ВАЗ виявився 16-річний хлопець, який чесно зізнався, що викрав машину. За його словами, ВАЗ був відкритий, а ключі лежали у бардачку.

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще


На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Затриманого доставили в Амур-Нижньодніпровське відділення поліції, а автомобіль евакуювали.

Нагадуємо, що 66-річна мешканка Одеси померла від передозування таблетками.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua працівники Кам'янка-Бузького відділу поліції встановили особу зловмисника, який причетний до семи крадіжок з дачних будинків.

Також портал Знай.ua писав, що у Харкові розшукують жінку, яка вкрала мобільний телефон у вагітної пацієнтки однієї з лікарень.