Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Дніпровські активісти терміново звернулися до президента України Володимира Зеленського.

Про це повідомляє інформаційний портал Рoliteka.

Активісти ГО " Рух Вільна Доля " просять підтримки у глави держави Володимира Зеленського.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще


"Ми активісти ГО " Рух Вільна Доля " звертаємося до Офісу Президента України та особисто до Володимира Зеленського. Ми просимо зупинити те беззаконня і те божевілля, яке творять у місті Дніпрі власники незаконного грального бізнесу", - звернулися активісти.

Активісти розповіли, що під час чергового їх заходи щодо закриття незаконного ігрового залу, на представників організації напали невідомі. Чоловіки у балаклавах, з металевими трубами в руках і вогнепальною зброєю, побили до напівсмерті і розстріляли активістів.

"Ми закликаємо всіх не байдужих містян, усіх активістів об'єднатися проти бандитизму і злочинних угруповань, які прикривають незаконний ігровий бізнес", — наголошується у повідомленні.

Нагадаємо, що Зеленський вимагає Нормандського формату: "Світ побачив, хто не хоче".

Як повідомляв портал "Знай.іа", Зеленський терміново зібрав силовиків, ситуація на межі.

"Знай.іа" писав, що Зеленський зробив резонансну заяву з Криму: "Родини зберуться за одним столом".