Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Дніпрі на одній з вулиць через прорив труби утворився фонтан.


Про це повідомляє Інформатор.

У четвер, 8 серпня на проспекті Олександра Поля, біля будинку № 59, утворився фонтан. Струмок води стікає вниз по дорозі до найближчої зливоної каналізації.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще


На місце події приїхали комунальники. У підвалі будинку № 59 проводитимуть аварійно-відновлювальні роботи над трубами подачі холодної і гарячої води.


Деякий час у будинку № 59 і будинках розташованих поруч не буде води. Завершити ремонт планується протягом 3 — 4 годин.

Аварийное отключение воды на проспекте Поля 59

Geplaatst door Информатор op Donderdag 8 augustus 2019

Нагадаємо, що внаслідок злив, станом на ранок 16 червня в Херсонській області залишаються підтопленими 232 домогосподарства, у тому числі 34 житлових будинки.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" у Харкові сталася аварія на водопроводі. Як повідомляють очевидці, на вулиці Плеханівській, 142 прорвало трубу, в результаті чого вулиці залило гарячою водою.

Також портал "Знай.uа" писав, що в Одесі справжній потоп. З'явилася інформація, що ділянка Люстдорфської дороги в районі першої станції опинився під водою в результаті прориву водопровідних комунікацій.