9 серпня протягом усього дня в Дніпрі буде хмарна погода. За прогнозами синоптиків, в цей день можливий дощ із грозою.

Про це повідомляє Український гідрометцентр.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Також варто підкреслити, що вологість повітря буде 50 — 90 %.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Свіжіше за все буде вранці. О 6:00 температура повітря знизиться до 15 градусів. Вдень стовпчик термометра покаже від 27 до 29 градусів тепла.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як з'ясувалося, найвищу температуру в цей день зафіксували у 1902 році - аж 35,5 градуси спеки. Найхолодніше було в 1899 році — всього 10 градусів.

У цей день вшановується пам'ять великомученика і цілителя Пантелеймона. Люди вірили, що гроза в цей день означає поганий врожай пшениці.

Нагадаємо, що у п'ятницю в Україні в багатьох областях буде спекотна погода, але поки що спека тільки набирає обертів.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Запорізькій області, під містом Мелітополем місцеві мешканці зняли неймовірне явище, яке нагадувало смерч.

Також портал "Знай.uа" писав, що в деяких областях України очікується несподіване погіршення погоди.