7 серпня близько 14:30 надійшло повідомлення про загибель дівчини. Смерть наздогнала її через кілька годин після статевого акту.

Про це повідомляє портал "Перший міський"

Читай Знай.иа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Пізніше співробітники поліції виїхали на місце події для того, щоб розібратися в деталях інциденту.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

За попередньою інформацією, все сталося в одному з будинків по вулиці Маршака на мікрорайоні Даманський. Там в квартирі відпочивала молода пара.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.иа стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Чоловічий або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Близько полудня у них відбувся статевий акт. Через кілька годин після цього 17-річній дівчині стало погано. Через деякий час вона перестала подавати ознаки життя.

Як з'ясувалося, пара була з благонадійних родин.

Нагадаємо, що на Дніпропетровщині раптово померла молода дівчина. В Кривому Розі, близько 14.30 на лінію 102 надійшло повідомлення про раптову смерть 17-річної дівчини.

Як раніше повідомляв портал "Знай.иа" одному з пасажирів харківського метрополітену стало погано.

Також портал "Знай.иа" писав, що у Дніпрі в супермаркеті VARUS померла літня жінка.