У Дніпрі в громадському транспорті пасажирка "чистить" кишені людей.

Про це повідомляє портал "Дніпровська панорама"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Обчистити кожного, хто їздить у громадському транспорті, може віртуозна спритниця. Схему її роботи вирахувала дніпрянка Марія Козкина.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як з'ясувалося, з такою вона стикається вже вдруге і знову в маршрутці № 87 б. Але в цей раз щипачкой виявилася інша жінка.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Досить таки доглянута, можна сказати, навіть ефектна дама сиділа на першому сидінні біля першої двері маршрутки. Нічого не скажеш. Дуже добре продумано. Крадійка сидить на найкозирнішому для її "роботи" місці. Тут проходить майже весь потік пасажирів", — розповіла Марія.

Нагадаємо, що у соцмережі з'явилося відео про свавілля циган, які орудують на центральному залізничному вокзалі Києва.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Києві спіймали крадійку, яка "працювала" в торгівельному центрі "Квадрат".

Також портал "Знай.uа" писав, що в одному зі столичних магазинів на відео зафіксували, як "працює" спритна крадійка.