На ж/м Парус у Дніпрі дивний чоловік займається непристойною поведінкою в публічному місці.

Про це повідомляє портал "Дніпровська Панорама"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Місцеві мешканці почали скаржитися на чоловіка, який оголюється на пляжі.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Здрастуйте, сусіди! Сьогодні вдень на наш маленький пляж (за Гидропарковою) прийшов молодий чоловік. Зняв штани, не фігурально кажучи, і почав не бентежачись засмагати. Чоловік молодий (років до сорока), невисокий, русяве волосся, нормальної статури. На пляжі відпочивала моя мама і якась компанія ближче до кущів (може бути ще хтось). Як тільки мама спробувала з'ясувати, з ким відпочиває голий чоловік, той зник. Може бути він і не небезпечний, я не знаю. Але раптом, хтось відпускає дітей на пляж самих…", - розповіли місцеві мешканці.

Нагадаємо, що у Києві голий чоловік йшов проїжджою частиною.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі на залізничному вокзалі невідома жінка вирішила помитися просто на шляхах з пожежного гідранта.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Дніпрі гола жінка вирішила прогулятися містом серед білого дня - єдиний аксесуар, який вона мала на собі, - сонцезахисні окуляри.