10 серпня в Дніпрі буде ясна погода, яка до вечора може змінитися на хмарну.

Про це повідомляє Український гідрометцентр.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За прогнозами синоптиків, у суботу в місті опадів не буде. Вологість повітря 44 — 90 %.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Свіжіше за все було вранці. О 6:00 температура повітря склала всього 16 градусів. Вдень стовпчик термометра покаже від 20 до 27 градусів тепла.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Варто зауважити, що найвищу температуру в цей день зафіксували в 1930 році - аж 40,1 градуси спеки. Найхолодніше було у 1957 році — всього 8,6 градусів.

10 серпня вшановується пам'ять Прохора, Никанора, Тимона та Пармена дияконів. У цей час викопують цибульки тюльпанів. У давнину помітили, що сильне мерехтіння зірок на світанку говорить про те, що через два-три дні буде дощ.

Нагадаємо, що в Одесі та Одеській області через наближення грози оголошено штормове попередження.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у зв'язку з несприятливими погодними умовами шквальний вітер повалив дерево на одній з вулиць Львова.

Також портал "Знай.uа" писав, що в деяких областях України очікується несподіване погіршення погоди.