Кішку по кличці Маруся "взяли на роботу" до пологового будинку Дніпра як символ відділення і психотерапевт для майбутніх мам.

Про це повідомляють на сторінці пологового відділення 9-ї лікарні міста у Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Здавалося б, де кішки, а де пологовий будинок? А у нас співпало… До того ж, сьогодні Всесвітній день кішок. Ця чорно-біла красуня — частина нашої екосистеми. Трохи психотерапевт для вагітних, трохи провісниця (треться об ноги тих, кому ось-ось). Делікатна, мила, ненав'язлива. Періодично полює на всяку живність і відлякує від будівлі гризунів. Нещодавно написали, що в музей на роботу взяли кота. А хіба ми гірші?", – зазначено в повідомленні.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

В коментарях відзначили, що Маруся живе біля відділення вже давно. На їхню думку, кішка дійсно робила перебування в лікарні набагато приємніше.

"Якщо б не ця красуня, я б за 7 місяців там зійшла з розуму. А так, ми разом гуляли, грали і, звісно, годували цю чарівність. Лікарі боялися, що я її після виписки вкраду", — розповіла одна з користувачок.

Нагадаємо, що у Дніпрі кота на ім'я Семен Парфентійович влаштували на роботу.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на Волині в селищі Озеро, смілива собака взяла у свою сім'ю трьох кошенят.

Також портал "Знай.uа" писав, що у американської медсестри з Техасу Мішель Алексіс домашній улюбленець персидський кіт став зіркою мережі завдяки незвичайній зовнішності.