В Дніпрі, 10 серпня, близько 19:00 трапилась страшна ДТП. Карета швидкої допомоги зіштовхнулася з вантажівкою. Є постраждалі.

Про криваву аварію повідомили в Патрульній поліції Дніпропетровської області.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За попередньою інформацією, зіткнення трапилося через водія вантажного автомобіля. Він не пропустив "швидку", яка з включеною сиреною мчала до лікарні.

Аварія сталася на перехресті вулиць Образцова і Байкальської. Водій вантажівки їхав на зелене світло, а "швидка" – на червоний сигнал світлофора.

В результаті сильного удару машину швидкої допомоги перевернуло і відкинуло на узбіччя.

В авто, яке перетворилася на купу металу, перебувало п'ять осіб. На місці події було ускладнено рух. Правоохоронні органи почали з'ясовувати деталі аварії.

Нагадаємо, що 6 серпня в Одесі знайшли тіло чоловіка. Моторошна знахідка чекала гостей в петлі.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", під Києвом чоловік, прогулюючись у лісі, знайшов оголений труп.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Деснянському районі Києва, між столицею і селом Погреби, виявили труп чоловіка.