Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На Дніпропетровщині кілька днів шукають жінку, яка влаштувалася на роботу до ромів і пропала.

Про це повідомляє Інформатор.

У Верхівцеве шукають 52-річну Бакун Ольгу Володимирівну. Востаннє жінка виходила на зв'язок з рідними у неділю, 4 серпня. Родичі зниклої звернулися до правоохоронців.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

За словами родичів зниклої, жінка влаштувалася на роботу у ромський табір. Вона повинна була допомагати стежити за дітьми. Вона періодично залишалася там ночувати. А коли дочка зниклої поцікавилася, чому мати не повертається додому, на що та відповіла: "Так треба".

Родичі неодноразово намагалися зв'язатися з Ольгою Бакун, але безрезультатно. Спочатку, жінка відхиляла вхідні дзвінки, а потім телефон виключили зовсім. На новій роботі зниклої розповіли, що про таку жінку не знають.

У день зникнення жінка була одягнена в чорні бриджі та чорно-зелену футболку. При собі у неї був паспорт та ідентифікаційний код.

Особливі прикмети: шрам на правій брові, невелика родимка трохи вище грудей.

Якщо ви бачили Ольгу Бакун на вулиці і знаєте що-небудь про її місцезнаходження, повідомте про це на спецлінію "102".

Нагадуємо, що в Дніпрі розшукують жінку, яка страждає на провали в пам'яті. Вона пішла в магазин і не повернулася додому.

Раніше портал “Знай.uа” повідомляв, що в передвиборних списках партії Володимира Гройсмана один з кандидатів може бути причетний до вбивства відомої активістки Катерини Гандзюк.

Також “Знай.uа” писав про те, що кілька днів тому в Харкові вийшов з дому і зник безвісти 33-річний місцевий житель, на правій руці якого була гіпсова пов’язка.